Ervaringen met Hip Hotel St. Martenslane ****

Hip Hotel St. Martenslane

Sinds juli 2004 heeft de oudste stad van Nederland het meest vernieuwende hotelconcept onder de zon! Hip Hotel, Young&Independent en Non Smoking zijn onze credo’s! Kamers: 13.

Hierboven kun je je waardering geven en / of geef je mening in een reactie hieronder. Graag eerst even registreren voordat je reageert i.v.m. ongewenste berichten.

http://www.bookings.net/images/hotel/max200/209/209709.jpg

Dit hotel online boeken

Leuk hotel ,heel modern ingericht.Heb er 2 nachten geslapen. Lekker bed, met ombouw met flatscreen tv en bij hoofd en voeteneind ruimte om spullen neer te leggen, lichtknoppen bij hoofdeind waar je sterkte en kleur van licht kon instellen. Mooi gedaan hoor.
Ruime badkamer en koffie/theefaciliteiten, gratis WIFI.
Zaten alleen wel aan de voorkant en daar is een drukke weg (aut’s/bussen). Zou een evt volgende keer aan de achterkant willen zitten.
ontbijt in hotel aan de overkant vd straat, goed verzorgd. Alleen in winter of regen lijkt de locatie me minder geslaagd.Moet je je helemaal inpakken om te gaan ontbijten.
Ligt vlak bij station in de buurt Wijck. In de rechtstraat zijn veel restaurants, maar ook verder leuek tentjes te vinden. Ook (eet)café’s of bierpub/wijnbar is er te vinden.