Ervaringen met Camping Butterfly

Ervaringen met Camping Butterfly

*Camping Butterfly is ideaal voor families met kleinere kinderen. Gelegen in een mooie, groene en rustige omgeving, grenzend aan het Gardameer en het centrum van Peschiera del Garda. Bovendien een ideale ligging voor allerlei uitstapjes. Daarbij zorgt het ruime zwembad met apart kinderbad voor uren spetterplezier. Een kleinschalige, comfortabele camping. Lekker rustig gelegen, maar u zoekt zó de gezellige drukte op. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig: van een ruim zwembad met apart kinderbad, speelplaatsen en wasmachines tot heerlijke verwennerijen voor de inwendige mens in restaurant ‘Basilico’. Ook een perfecte bestemming in mei en juni. De temperatuur is dan al aangenaam en de natuur staat volop in bloei. Direct om de hoek ligt het Gardameer, waar u diverse watersporten kunt beoefenen.
*

Wat zijn jouw ervaringen met Camping Butterfly? Plaats ze hieronder!

Ik wilde de plattegrond van de website downloaden, maar sinds vandaag doet hun website het niet meer? www.camping-butterfly.nl :vak02: Wie kan mij helpen met een plattegrond?

Gewoon even googlen op Camping Butterfly en je komt enkele andere mogelijkheden tegen. Deze lukt wel http://www.campingbutterfly.it/index.aspx

Beoordelingen over deze camping op:

Gardameer: prachtige regio !