Derde Australia Fair, The Big Adventure, vol verrassingen in Utrecht

**Australia Fair, The Big Adventure, vol verrassingen **

Een dagje Down Under in Utrecht

UTRECHT, 20090316 – **Op zaterdag 28 maart 2009 vindt alweer de derde editie van de Australia Fair plaats. Onder de titel The Big Adventure, kunnen bezoekers genieten van een divers aanbod van producten, reizen, film en entertainment uit Australië, Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee. Het evenement zal plaatsvinden in evenementencentrum Number Four in Utrecht (stadion Galgenwaard) van 10.00 - 22.00 uur. **

The Big Adventure wordt geopend met een recordpoging Didgeridoospelen door zoveel mogelijk mensen tegelijk. Deze recordpoging zal, via een digitale verbinding, …

**Bezoek de Australia Fair **

Reis mee naar Australië met The Big Adventure. The Big Adventure neemt je mee op een virtuele reis door Australië. Passagiers van de ‘vlucht’ beantwoorden hierover verschillende vragen in een spel dat tot eind 2009 doorloopt. De winnaar reist daarna daadwerkelijk af naar het land van Oz.
Vertrek vindt plaats op de Australia Fair in Utrecht op 28 maart. Na deze ‘take-off’ komt volgt in de eerstvolgende editie van de bladen Meridian Travel! en Going Down Under Magazine een tussenstop. In de edities die volgen arriveert de virtuele vlucht in Australië en maakt daar een aantal stopovers. In december zal een winnaar uit de bus rollen.
De Australia Fair zal op 28 maart worden gehouden in evenementencentrum number four (stadion Galgenwaard) van 10:00 tot 22:00 uur. Het evenement wordt geopend met een recordpoging didgeridoospelen, door zoveel mogelijk mensen tegelijk. En een van de beste didgeridoospelers van Australië, Graham Clarke komt daarvoor speciaal naar Nederland. Heb je zelf een didgeridoo? Neem hem dan vooral mee. Je betaalt geen 10 euro, maar 7,50 euro entree.
De Australia Fair wordt georganiseerd door Stichting Australia Fair in samenwerking met Going Down Under Magazine. De opbrengst gaat naar goede doelen zoals Royal Flying Doctor Service en een studiefonds voor Aboriginal kinderen.
Je kunt je hier aanmelden voor de Australia Fair.

Australia Fair