Dame ontmoet in de Thalys

Ik(man)ben afgelopen maandag 1 oktober met de Thalys naar Brussel gereisd.
En ben daar heel kort in contact geweest met een engels sprekende dame, maar is er ergens een forum waar ik die misschien zou kunnen oproepen.

Groetjes.

Ik ben bang dat de kans maar heel erg klein is dat je ergens een oproep plaatst waar diegene ook wel eens komt. Tenzij je natuurlijk weet welke sites ze bezoekt…maar dan zat je niet nu hier.

Nooit geschoten is altijd mis.

Heb je enig idee wat haar naam is? Wellicht heb je dan kans om haar op internationale netwerksites te vinden. In Nederland doet http://www.hyves.nl het heel goed, internationaal gezien is http://www.facebook.com/ wel goed. En je kan haar natuurlijk altijd googlen.

Als je geen naam hebt, lijkt het me haast onmogelijk haar te vinden. Weet je misschien meer van haar? Waar ze nu woont bijvoorbeeld? Was ze hier alleen maar op vakantie? In Nederland is er bijvoorbeeld de spits, waar je oproepjes kan plaatsen, wellicht is er zoiets ook in andere landen.

Succes.

Liefs,
Carolina

aangezien het een engels sprekende dame was is de kans bij hyves niet zo groot maar proberen kan altijd internationaal is myspace.com ook heel groot mischien daar te vinden in iedergeval veel geluk