Het Andere Spanje organiseert van 18 april - 2 mei een cultureel-gastronomische rondreis door het mooie Catalonië.
Catalunya bezit een buitengewone rijkdom aan cultuurgoederen en natuur, maar is ontegenzeggelijk ook één van de belangrijkste gastronomische bestemmingen. De Catalaanse schrijver Josep Pla zei al: “de keuken van Catalunya is net zoals zijn landschap dat u voorgeschoteld krijgt”. De gastronomie van Catalunya is eerste klas reclame voor het gebied en voegt meerwaarde toe aan de overige waarden.
**
**Gedurende de rondreis door Catalunya zal o.a. een bezoek gebracht worden aan Barcelona, Tarragona en Girona, maar ook aan kleinere dorpen, aan het Nationaal Park van Aigües Tortes, aan de Ebro-delta en een rijstmolen daar, aan de Romaanse kerken van de vallei van Boí, de prachtige natuur van het natuurpark van de Garrotxa, waar u de vulkanische keuken voorgeschoteld krijgt, de eeuwenoude olijfbomen van Ulldecona en een olijfolieproducent, aan verschillende bodegas met hun wijnen, kleine dorpen in de Pyreneeën en kaasboeren daar, wordt elke dag gegeten in een goed restaurant en overnacht in kleine charme-hotels.
Voor nadere informatie over deze rondreis kunt u een uitgebreide folder vinden op http://www.het-andere-spanje.<wbr>nl/Culgast_catalonie_web.pdf of kunt u een email sturen naar [EMAIL=“info@het-andere-spanje.nl”]info@het-andere-spanje.nl.