Coördinator België en Nederland gezocht!!

Cirkel Vakanties zoekt voor de maanden juli en augustus nog enthousiaste coördinatoren om onze locaties te versterken!

Als gezinscoördinator ben je verantwoordelijk voor één van onze vakantiebestemmingen in Europa. Op de vakantiebestemming geef jij leiding aan het team van Sun & Funners/ Snow & Funners en samen met hen zorg je er voor dat zowel de grote als kleine gasten een fantastische vakantie beleven! Op de meeste vakantiebestemmingen in de zomer voor éénoudergezinnen en gezinnen verblijven de gasten, jij en je team op een goede 3-4 sterren camping, in luxe, nieuwe en volledig ingerichte bungalowtenten.
Als gezinscoördinator vervul je een belangrijke spilfunctie; je zorgt voor de dagelijkse gang van zaken, geeft leiding aan het team en door je verantwoordelijkheid, enthousiasme en draagkracht straal je vertrouwen uit naar je gasten en het team.
In de schitterende werkomgeving ben je 7 dagen per week verantwoordelijk voor jouw vakantiebestemming. Het is geen baan van 9 tot 5, maar er zijn natuurlijk momenten waarop je tijd voor jezelf kan nemen.

Verantwoordelijkheden:
[ul]
[li]Motiveren, aansturen en begeleiden van jouw team[/li][li]Aanspreekpunt voor gasten, team, hoofdkantoor en derden[/li][li]Activiteitenprogramma’s voorbereiden[/li][li]Planning en organisatie van activiteiten[/li][li]Beheer en onderhoud materialen, tenten en inventaris[/li][li]Beheer financiën en budget bewaking[/li][li]Anticiperen en oplossen van problemen[/li][/ul]Competenties:
[ul]
[li]Enthousiast, flexibel, sportief, doortastend, verantwoordelijk[/li][li]Groot inlevingsvermogen[/li][li]Organisatorisch vermogen[/li][li]Leidinggevende capaciteiten en ervaring[/li][li]Improvisatie talent[/li][li]Teamplayer, gastvrijheid en hospitality zijn een begrip voor je[/li][li]Reis- en kampeer ervaring / wintersport ervaring[/li][li]Leeftijd vanaf 25 jaar[/li][li]In bezit van rijbewijs B[/li][li]MBO werk- en denkniveau (toeristische opleiding of sportopleidingen is een pré)[/li][li]Goede spreek- en leesvaardigheid Nederlandse en Engelse taal (Duits en Frans zijn een pré)[/li][li]In winterseizoen beschikbaar in zomerseizoen beschikbaar van juni t/m september 2010.[/li][/ul]Wat bieden wij:
[ul]
[li]Bijzondere werkomgeving met leuke en enthousiaste collega’s[/li][li]Goede voorbereiding dmv trainingsweekend[/li][li]Verblijf en alle maaltijden op je werklocatie[/li][li]Heen- en terugreis naar werklocatie[/li][li]Reisverzekering via Mondial Assistance[/li][li]Prima vergoeding (afhankelijk van bestemming)[/li][/ul]Heb je interesse? Mail snel naar [EMAIL=“reisleiding@cirkel.nl”]reisleiding@cirkel.nl