Communityproject in township Khayelitsha Kaapstad

Community project in Cape Town’s township Khayelitsha!

Je hulp en enthousiasme kunnen ze op het Makazi’s community centre in Kaapstad grootste township Khayelitsha goed gebruiken! Je werkzaamheden zijn variërend van het begeleiden van de township kinderen met huiswerk maken tot het organiseren van buurtactiviteiten, het helpen van de lokale moeders met het maken van arts& crafts, het verzorgen van maaltijden in het buurtcentrum etc.

Je moet als vrijwilliger je eigen accommodatie en maaltijden bekostigen tijdens je verblijf. Afhankelijk van de duur van je verblijf op het project zijn deze kosten in totaal ongeveer 12 tot 25 euro per dag in Makazi’s guesthouse. Bekijk het volgende filmpje om alvast in de Afrikaanse sfeer te komen en een idee te krijgen van het project: Facebook

Tijd & zin om te gaan helpen op dit project? Alle hulp van enkele dagen tot een paar weken van enthousiaste vrijwilligers is meer dan welkom! Mail info@african-backpackers.com voor een uitgebreide projectbeschrijving. Alle African Backpackers reizigers helpen we kosteloos met plaatsing op een vrijwilligersproject!