Champagnestreek info gevraagd

We zijn dit jaar geschikt om de Champagnestreek te bezoeken. Verleden jaar ook maar toen heeft mijn vrouw verschillende tegenslagen gehad waardoor we niet kunnen gaan zijn. Nu hopen we dat het dit jaar wel lukt natuurlijk?!?! Indien iemand goede adressen heeft om te logeren zou ik die graag vernemen. Waarvoor mijn oprechte dank.

Hallo,

Ik ben inmiddels tweemaal met mijn partner in de champagnestreek geweest. Het is echt fantastisch! De omgeving is erg mooi. Wij hebben vorig jaar op een heel erg mooi adres geslapen, niet goedkoop maar wel heel erg de moeite waard.

http://www.bed-breakfast-champagne.com/

Dit is de website.

Succes!

Gr. Willemijn

Dank U, dank U dank U!

Mocht je nog niet hebben geboekt, dan is onderstaand website misschien ook nog de moeite waard om te bezoeken. Hier staan een aantal zeer fraaie huizen:

Vakantiehuizen in de Champagne

Hallo iedereen !

Ik ben Sarah en ik ben community manager voor de facebookpagina Champagne & You: La Champagne & L’Ardenne
Wij organiseren op dit ogenblik een wedstrijd die u misschien zou kunnen interesseren.
U kan namelijk een weekend winnen in de Champagnestreek in een 4-sterren hotel+ gastronomisch diner en stadsspel: https://www.facebook.com/champagnenl/app_146698672127521

Elke maand organiseren we een wedstrijd. Aarzel dus niet om een kijkje te nemen op onze pagina ! :cheer:

Met vriendelijke groeten,

Sarah

Wij zijn enkele weken geleden nog in de Champagnestreek geweest en hebben gelogeerd in Hotel de la Cloche in Vitry Le François. We hadden eerst onze twijfels over het hotel maar het is héél goed meegevallen. Het grote pluspunt vonden we het restaurant, naar Franse normen héél lekker en zeker niet te duur! Ook de wijnen aan tafel waren betaalbaar.
Wij gaan elk jaar naar de Champagnestreek en nemen telkens een ander hotel en een andere omgeving om te logeren.
Veel plezier op je trip!