Buitenlandse studie beurs | Xperience Abroad Fair

In het buitenland studeren, backpacken, werken, stage lopen en nog veel meer!

Xperience Abroad Fair
8 april 2017
Grote Kerk van Breda


Meld je aan!

Op zaterdag 8 april openen de deuren van de Grote Kerk in Breda zich voor de eerste editie van Xperience Abroad Fair. Iedereen is welkom; wanneer je geïnteresseerd bent in het buitenland, naar het buitenland gaat, je meer over het buitenland wil weten of graag het buitenlandgevoel wil ervaren terwijl je in Nederland bent!

In samenwerking met Information Planet komt de eerste editie van de Xperience Abroad Fair eraan. De beurs is gericht op het gevoel dat je in het buitenland krijgt. Dat gevoel is er altijd, of je nou aan het strand ligt, in je hotelkamer ligt, van een cocktail aan het genieten bent of een Italiaans kopje koffie drinkt. Dit gevoel is geweldig om te hebben en gaat terugkomen tijdens de beurs.

Informatie:
Wat:Beurs over het buitenland met toonaangevende internationale organisaties.
Waar: Grote Kerk, Breda (Kerkplein 2, 4811 XT Breda)
Wanneer: 8 april 2017; van 10:00 - 17:00
Entree: Helemaal GRATIS (aanmelden is vereist)
Website: www.xperienceabroad.nl


Meld je aan!

Aanwezige partijen
Op de website van Xperience Abroad Fair kun je alle deelnemers vinden die jouw honger naar informatie kunnen stillen.

WINACTIE
In de tijd voor de beurs en tijdens de beurs worden er een aantal prijzen weggegeven! Er kunnen oortjes worden gewonnen, maar ook een powerbank. De hoofdprijs wordt tijdens de beurs weggegeven en bestaat uit een SuitSuit koffer met daarin een actioncam! Kijk op de pagina voor de WINACTIEom erachter te komen hoe je mee kan doen en voor meer informatie over de prijzen!


Meld je aan!

Geïntresseerd? Meld je aan en wie weet zien we elkaar op de beurs!