Barcelona! Werken bij de ANWB Alarmcentrale!

Medewerker Voertuighulpverlening Barcelona

Het ANWB Steunpunt in Barcelona zoekt voor de afdeling Voertuighulpverlening een:

Spaans sprekende VOERTUIGHULPVERLENER

De hulpverlening van de ANWB strekt zich uit over de hele wereld. Dag en nacht wordt er vanuit heel Europa, maar ook van ver daarbuiten, een beroep gedaan op de Alarmcentrale in Assen en Den Haag. In de Europese landen waar altijd veel Nederlanders op vakantie gaan, zijn steunpunten opgericht die ter plaatse hulp kunnen coördineren. Deze steunpunten bevinden zich in Barcelona, Lyon, München en Athene.

Wat ga je doen?
Een gestrande vakantieganger geruststellen aan de telefoon. Zorgen dat een beschadigde auto vanuit Spanje weer snel terug naar Nederland wordt gebracht. Een gezin helpen dat een auto-ongeluk heeft gekregen en snel een vervangende auto nodig heeft………

Je coördineert en organiseert hulp aan mensen die in Spanje, Portugal, Marokko of Andorra problemen hebben gekregen met hun auto, motor of caravan. Je staat onze klanten te woord en je organiseert relevante hulp. Zo regel je bijvoorbeeld de afsleep van het voertuig, je belt garages of zij kunnen repareren, je belt met de klant over wat er met het voertuig aan de hand is, of je zorgt ervoor dat de klant vervangend vervoer krijgt en het voertuig wordt gerepatrieerd. Je werkt in een team van hulpverleners in onregelmatige diensten.

Wat neem je mee?
Je bent klantgericht en communicatief vaardig en je hebt inlevingsvermogen. Je schakelt soepel: van meeleven met de klant tot het snel regelen van een oplossing. Je behoudt daarbij het overzicht en je hebt oog voor details. Je hebt een hoog werktempo en je vindt het een uitdaging om als ‘een spin in het web’ met meerdere zaken tegelijkertijd bezig te zijn. Je raakt niet snel in de stress. Onze ideale kandidaat is daarnaast ook kostenbewust en zakelijk. Je kan prima zelfstandig werken, maar je vindt een goede samenwerking met je collega’s ook belangrijk en je wisselt met hen relevante informatie uit.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je spreekt uitstekend Nederlands en Spaans. Engels, Frans en Catalaans zijn een pre. Je hebt ervaring met het werken met een computer. Omdat je werkveld ‘voertuighulpverlening’ is, heb je bij voorkeur enige feeling met voertuigen. Je hebt topografische kennis van Spanje, Portugal en Marokko. Je vindt het geen enkel probleem om onregelmatige diensten te draaien (overdag, ’s avonds en in de weekenden).

Wat bieden we?
We bieden je een afwisselende baan in een dynamische, hectische werkomgeving en een leuk team van collega’s. Verder een gedegen opleiding tot hulpverlener en een zeer goede aanvulling op je CV. Het gaat om een tijdelijke functie voor de periode van 18 juni t/m 10 september 2018 voor 30 à 40 uur per week.
Salaris: 1450 op basis van 40uur.

Heb je interesse? Stuur dan je cv en eventueel motivatie naar anwb@unique.nl!