Actief

Actief
Wie aan Curacao denkt, denkt waarschijnlijk het eerst aan zon, hagelwitte stranden, een ontspannen sfeer en dus tot rust komen. Voor de vakantievierders die iets actievers zoeken biedt Curacao ook vele mogelijkheden. Zowel op het land als op en onder water. Zo kunt u duiken en snorkelen in de prachtige zee en kennis maken met het kleurrijke onderwaterleven, maar ook zeilen, windsurfen en kajakken behoren tot de sportieve mogelijkheden.

Op het land kunt u deelnemen aan bijvoorbeeld safari tours of mountainbike tochten om op deze manier de prachtige natuur te ontdekken. Ontdekt u het eiland liever al wandelend op uw eigen tempo, dan zijn er mooie hiking tochten die u langs de kustlijnen en het ruige binnenland leiden.

Curacao swingt! Dans en muziek hebben altijd een belangrijk onderdeel uitgemaakt van het dagelijkse leven op het eiland. Een tweetal zeer bekende traditionele dansen zijn bijvoorbeeld de Salsa en de Merengue. Neem eens een kijkje in deze swingende wereld en leer deze typische Curacaose dansen van een echte dansinstructeur.

Je bericht is gemarkeerd door de community en is tijdelijk verborgen.