Aanbod: stage Nieuw-Zeeland bij een welbekend Museum

Stagebedrijf:

Dit museum is genomineerd en heeft al verschillende prijzen gewonnen. Dit museum focussed zich op nationale erfgoed, zowel cultureel erfgoed als natuur erfgoed. Het is één van de wel bekendste museums in Nieuw-Zeeland en heeft jaarlijks honderden bezoekers. Er zijn verschillende stage programma’s mogelijk bij dit bedrijf, daarom zijn persoonlijk wensen welkom zodat de stages daarop aangepast kunnen worden.

Stage programma’s mogelijk:

• Programma ontwikkeling. Binnen een team ga je werken aan de ontwikkeling van routes voor school groepen. Bij het maken van deze routes komen verschillende zaken kijken, denk aan het tentoongestelde materiaal, afwisseling brengen in het programma, logistieke factoren, behoefte meten etc. Je zult de Senior Educator assisteren in zijn dagelijkse taken om dit programma mogelijk te maken. Overall zul je dus veel strategisch moeten denken, onderzoek moeten doen en dit uitwerken naar een goed uitvoerbaar plan.

• Het ontwikkelen van Family trails en evenementen ondersteuning. Binnen dit programma werk je aan twee zaken één zijnde het ontwikkelen van looproutes voor families. Nu zijn deze er nog niet of te weinig. Men wilt meer variatie brengen in de familie routes binnen het museum en hier dient een klein onderzoek naar gedaan te worden. Binnen de evenementen ga je kijken en assisteren in de tours die ze geven. Vooral worden deze met headphones gegeven, zijn deze duidelijk voor het publiek? Zijn de gidsen nog up to date? Hoe kunnen deze gidsen aangepast worden? Voor deze rol moet je communicatief sterk zijn en goede organisatorische skills hebben.

Stage eisen:

• Schrijfvaardigheid in het Engels moet goed zijn.
• Je moet organisatorisch sterk zijn, hetzelfde geld voor jouw communicatieve vaardigheden.
• Een interesse in musea is een plus.
• Interesse in de Nieuw-Zeelandse erfgoed is een must, kennis is een plus.

Overige informatie:

Altijd al naar Nieuw-Zeeland willen gaan voor een buitenlandse stage? Waarom dan niet tijdens je studie om vervolgens internationale werkervaring op te doen in dit mooie land? Wanneer je meer wilt weten over de stagemogelijkheden die wij kunnen bieden ontvangen we graag jouw e-mail via info@stagehuis.nl. Ons deskundig team zal dan snel contact met jou opnemen!