Aanbod Stage: Event management - Australie

Gezocht: Events Stagiares!

Op dit moment beginnen de scholen weer en komt er ook vaak de vraag van bedrijven uit Australie naar Hospitality / Event stagiares. Vanaf Januari/Februari 2014 hebben we verschillende bedrijven die betaalde stageplaatsen aanbieden binnen de Events-industrie.

Onder je taken zullen bijvoorbeeld vallen:

  • Het creatief uitwerken van Events
  • Actief in contact zijn met klanten over de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van het Event.
  • Het ondersteunen van de gasten bij het boeken van hotels en vluchten
  • Promotie doen naar nieuwe klanten toe, zowel B2B als B2C, en het onderhouden van bestaande contacten
  • Contact onderhouden met alle partijen die een rol spelen bij het organiseren en uitvoeren van een evenement. Van politie tot gemeente tot externe bedrijven die een bijdrage leveren aan het evenement.

Ben jij flexibel, wil je de Australische werkcultuur leren kennen en ben je niet bang om je handen uit je mouwen te steken? Neem dan nu contact met ons op en vul een inschrijfformulier in op onze website. Naar aanleiding hiervan nemen we per mail contact met je op om een Skype-intake in te plannen. Hierin krijgen we een beter beeld van jouw wensen en kunnen we samen de mogelijkheden doornemen. Zowel de inschrijving als de Skype-intake zijn gratis en vrijblijvend!

Lijkt dit je wat, en wil je meer informatie over deze leuke stageplaatsen? Neem dan contact met ons op via het inschrijfformulier of mail naar info@stage-australia.nl. Bellen kan natuurlijk ook; 0570 600 368 .

Met vriendelijke groet,

Team Stage-Australia