Aanbod stage: Ecuatraveling / Reisbureau - Travel agent in Ecuador

Stage bij Reisbureau in Quito (Ecuador)

http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/538/W2QaoY.png

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die ons team in Quito (Ecuador) komt versterken. De dagelijkse bezigheden bestaan uit het adviseren, boeken en verkopen van tours, het schrijven van content/blogs voor onze website, marketing en het af en toe deelnemen en begeleiden van tours.

Het betreft een fulltime stage van 40 uur per week, die (in overleg) verspreid kunnen worden over alle dagen van de week. Normaal gesproken is ons kantoor geopend van maandag t/m zaterdag. De stageplek is per direct beschikbaar, maar kan ook later dit jaar worden ingevuld.

Over Ecuatraveling
Wij zijn een klein reisbureau/tour operator gevestigd in Quito. Wij organiseren reizen binnen Ecuador, waaronder tours naar de Galapagos eilanden en naar de verschillende Amazon (jungle) gebieden. Ons team bestaat uit 2 enthousiaste Ecuadoriaanse vrienden met veel passie voor de reisbranche en hun onderneming en daarnaast ben ikzelf en nog een andere Nederlandse meid werkzaam voor Ecuatraveling. Doordat we werken met een kleinschalige team gaat het geven van verantwoordelijk wat gemakkelijker dan in grote organisaties, waardoor je je beoogde doelen t.o.v. je stage ook daadwerkelijk kunt halen. Via deze link lees je meer over ons: http://www.ecuatraveling.com/home-2/meet-the-team/.

Wat je kunt verwachten van stage:
– Leren over het sales proces
– Leren over het operation proces (contact with tour operators)
– Leren over customer assistence
– Leren over marketing/publicity (bijv. via social media en het onderhouden van contacten met hostels)

De ideale kandidaat:
– Is een hogerejaars of afstudeerstudent in Toerisme (of aanverwante opleiding)
– Spreekt vloeiend Engels en heeft aardig tot goede kennis van de Spaanse taal

  • Is beschikbaar voor minimaal 4 maanden (maar langer heeft de voorkeur)
  • Heeft affiniteit met de reisbranche

Wat we bieden:

  • Een leerzame stage en begeleiding door een ervaren begeleider
  • Een dynamische werkomgeving in een jong team
  • Gratis verblijf in een student house met andere internationale studenten

Meer info
Geïnteresseerd en op zoek naar meer informatie? Stuur mij (Margot) een berichtje via dit forum of vul het contactformulier in op onze website, waar je tevens ook meer informatie over de stage vindt: http://www.ecuatraveling.com/internship-in-ecuador/