8 juli: Vrijwilligerswerk infodag Arnhem (Travel Active)

Ontdek de reismogelijkheden van Travel Active!

Wil jij graag een leuke culturele ervaring beleven in het buitenland, waarbij je ook nog eens een steentje bijdraagt aan de leefomgeving van de lokale bevolking? Je kunt aan de slag in Latijns-Amerika, Azië of Afrika. Ga bijvoorbeeld helpen bij sociale projecten, maar ook vele natuur & wildlifeprojecten zijn op zoek naar vrijwilligers. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod aan aanvullende reismogelijkheden, zoals een Spaanse taalcursus in Latijns-Amerika, safaritrips in Afrika of avontuurlijke groepsreizen in Azië. En wist je ook dat je vrijwilligerswerk met het hele gezin kunt doen?
Wil jij weten wat wij allemaal te bieden hebben? Tijdens deze gratis te bezoeken infodag in Arnhem kom je alles te weten over onze reismogelijkheden in Azië, Afrika en Latijns-Amerika. Onze inspirerende presentatie neemt je mee naar deze continenten!

Wat staat er op de planning?

[ul]
[li]11.00 uur: Presentatie reis- en vrijwilligerswerkmogelijkheden Latijns-Amerika, Azië en Afrika. Het Vrijwilligerswerkteam vertelt je alles over onze programma’s, in welke landen je aan de slag kunt en hoe je je bijvoorbeeld het beste kunt voorbereiden.[/li][/ul]

[ul]
[li]12.00 uur: Maak kennis met ons Vrijwilligerswerkteam en laat je persoonlijk adviseren. Wij nemen rustig de tijd om een advies te geven wel vrijwilligersproject of Wildlife project bij je past. Op de informatiemarkt zijn er ook Travel Active ambassadeurs aanwezig die je van alles kunnen vertellen over hun persoonlijke vrijwilligerswerk ervaring in het buitenland![/li][/ul]

Kom jij ook?

Zien we jou op zaterdag 8 juli in Arnhem? De bijeenkomst vindt plaats bij Rozet aan de Kortestraat 16 in Arnhem(route). Wij staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. **Aanmelden **kan via de website van Travel Active. Kun je er niet bij zijn deze dag of wil je liever een persoonlijke afspraak maken? Dat kan! Bekijk onze infobijeenkomsten agenda, mail of bel naar 0478-551900 om een persoonlijke afspraak te maken bij ons op kantoor in Venray.