23 januari: Vrijwilligerswerk infodag in Amsterdam (Travel Active)

Ontdek de reismogelijkheden van Travel Active!

Wil jij graag een leuke, culturele ervaring beleven in het buitenland, waarbij je ook nog eens een steentje bijdraagt aan de leefomgeving van de lokale bevolking? Je kunt aan de slag in Latijns-Amerika, Aziëen Afrika. Ga bijvoorbeeld helpen bij sociale projecten, maar ook vele natuur & Wildlifeprojecten zijn op zoek naar vrijwilligers. Daarnaast biedt Travel Active een uitgebreid aanbod aan aanvullende reismogelijkheden, zoals een Spaanse taalcursus in Latijns-Amerika, safaritrips in Afrika of avontuurlijke groepsreizen in Azië. En wist je ook dat je vrijwilligerswerk met het hele gezin kunt doen? Wil jij weten wat wij allemaal te bieden hebben? Tijdens deze gratis te bezoeken infodag kom je alles te weten over onze reismogelijkheden in Azië, Afrika en Latijns-Amerika. Onze inspirerende presentatie neemt je mee naar deze continenten!

**Wat staat er op de planning?
**

[ul]
[li]11.00 uur: we starten met een informatieve presentatie, inclusief uitleg over onder andere onze vrijwilligerswerk- en wildlifeprojecten, jouw voorbereiding en onze begeleiding. Ook kom je meer te weten over de gratis Muses voorbereidingstraining waar je via Travel Active aan deelneemt.[/li][li]12.00 uur: stel al je vragen aan Kevin en Melissa van ons Vrijwilligerswerk team. Zij kunnen jou alles vertellen over vrijwilligerswerk in het buitenland.[/li][li]Ook zijn oud-deelnemers Anouschka, Rebecca en Arjet aanwezig deze avond. Anouschka leverde een waardevolle bijdrage op een medisch project in Zambia. Rebecca ging aan de slag in een kindertehuis in Ghana en gaf les in Palawan. Ook nam ze deel aan het constructieproject in Palawan. Arjet gaf les in Bali en hielp mee tijdens een kinderopvangproject. Laat je inspireren door de enthousiaste verhalen van onze oud-deelnemers![/li]

[/ul]
Kom jij ook?

Meld je hiersnel aan voor deze infodag! Wij hopen je te zien op zaterdag 23 januari. Kun je er niet bij zijn die dag of wil je liever een persoonlijke afspraak maken? Dat kan! Bekijk onze bijeenkomsten agenda of mail naar [EMAIL=“vrijwilligerswerk@travelactive.nl”]vrijwilligerswerk@travelactive.nl / bel 0478-551900.