6 februari: vrijwilligerswerk infodag Zwolle (Travel Active)

Ontdek de reismogelijkheden van Travel Active!

Wil jij graag een leuke, culturele ervaring beleven in het buitenland, waarbij je ook nog eens een steentje bijdraagt aan de leefomgeving van de lokale bevolking? Je kunt aan de slag in Latijns-Amerika, Aziëen Afrika. Ga bijvoorbeeld helpen bij sociale projecten, maar ook vele natuur & Wildlifeprojecten zijn op zoek naar vrijwilligers. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod aan aanvullende reismogelijkheden, zoals een Spaanse taalcursus in Latijns-Amerika, safaritrips in Afrika of een avontuurlijke combinatiereis door Azië. En wist je ook dat je vrijwilligerswerk met het hele gezin kunt doen? Wil jij weten wat wij allemaal te bieden hebben? Tijdens deze gratis te bezoeken infodag kom je alles te weten over onze reismogelijkheden in Azië, Afrika en Latijns-Amerika. Onze inspirerende presentatie neemt je mee naar deze continenten!

Wat staat er op de planning?

[ul]
[li]11.00 uur: we starten met een informatieve presentatie over alle reis- en vrijwilligerswerkmogelijkheden in Latijns-Amerika, Azië en Afrika. Je hoort alles over onze programma’s, in welke landen je aan de slag kunt en hoe je je bijvoorbeeld het beste kunt voorbereiden.[/li][li]12.00 uur: na afloop van de presentatie kun je al je vragen stellen aan Kevin en Maartje van ons Vrijwilligerswerk team. Zij helpen je graag verder![/li][li]Ook zijn er oud-deelnemers aanwezig deze dag. Laat je inspireren door mooie verhalen en stel ook aan hen al jouw vragen![/li][/ul]
Meld je snel aan!

Zien we jou op 6 februari in Zwolle? Wij staan graag voor je klaar om je verder te helpen met jouw vrijwilligerswerkavontuur! Aanmelden kan hier. Kun je er niet bij zijn deze dag en wil je liever een persoonlijke afspraak maken? Dat kan! Mail naar [EMAIL=“vrijwilligerswerk@travelactive.nl”]vrijwilligerswerk@travelactive.nl of bel 0478-551900.