€50,00 korting op bemiddeling voor stages in Amerika, Australië of Europa (Stage-Global)

Stage-Global is opgericht in februari 2010 met het doel om kwaliteit stages in Amerika aan te bieden voor Nederlandse studenten. Intussen is het uitgegroeid tot een volledige service op het gebied van stage en studie in Amerika, Australie en Europa. Stage-Global is gevestigd in Amsterdam en New York City. Stage-Global biedt voornamelijk betaalde stages aan, daarnaast regelen van het visum, huisvesting, verzekering en vlucht.

exclusief voor de leden van Wereldwijzer, 50 euro korting op de bemiddelingskosten voor stages via Stage-Global.

Stage-USA: €50 korting op bemiddeling! Schrijf je hier gratis in voor een vrijblijvend intakegesprek met Stage-USA en kom erachter of een stage in Amerika voor jou mogelijk is.

Stage-Australia: €50 korting op bemiddeling! Schrijf je hier gratis in voor een vrijblijvend intakegesprek met Stage-Australia en kom erachter of je in aanmerking komt voor een prachtige stage in Australië.

Stage-Euro: €50 korting op bemiddeling! Schrijf je hier gratis in voor een vrijblijvend intakegesprek met Stage-Euro en kom erachter welke schitterende stage mogelijkheden er voor jou zijn in Europa.