2 weken vrijwilligerswerk in Cambodja in maand juli of augustus

Hoi allemaal!
Ik ga deze zomer een rondreis maken door zuid-azie en daarbij zoek ik nog een plek waar ik een paar weken vrijwilligerswerk kan doen.
Ik zou dit het liefste in Cambodja doen, misschien in een weeshuis? Als iemand iets weet, ik hoor het graag :slight_smile: !
Groetjes Jenny

Hallo Jenny,

Wij zijn gespecialiseerd in vrijwilligerswerk in Cambodja, en werken met verschillende kleinschalige (en vooral betrouwbare!) projecten. Wij vragen echter wel minimaal 4 weken vrijwilligerswerk, mocht je interesse hebben kijk dan eens op onze website www.purevolunteer.nl.

Groetjes, PURE!

Hoi Jenny,

wat leuk om te horen dat je deze zomer gaan reizen door Azië en dit wilt combineren met vrijwilligerswerk in Cambodja. Ik werk voor de organisatie Projects Abroad ben zelf vorig jaar juni in Siem Reap en Phnom Penh geweest en je bent daar heel erg welkom om vanaf 4 weken te helpen binnen een weeshuis. Er zijn ook mogelijkheden om voor 2 weken vrijwilligerswerk te doen in Cambodja, maar dat kan alleen binnen de groepsreizen deze zomer. Die worden in juni, juli en augustus georganiseerd voor jongeren van 16 t/m 19 jaar, val jij daartussen?

Meer informatie over onze projecten kun je vinden op onze website. Stuur ons vooral een berichtje als je meer informatie wilt of nog andere vragen hebt (info@projects-abroad.nl / 078-6131356).

Groetjes, Claartje