13 september, Utrecht: Informatiedag werken & reizen in Australië (Travel Active)

Ben jij je aan het oriënteren op een reis naar Australië en/of Nieuw-Zeeland, maar je weet nog niet precies wat je wilt gaan doen?****? Kom dan naar de Informatiedag: Australië & Nieuw-Zeeland op zaterdag 13 september in Utrecht en kom alles te weten over deze fascinerende landen en de mogelijkheden om het reizen met werken te combineren.

**De infodag in het kort:
**
Deze gezellige, informele en gratis infodag is uitermate geschikt om je te oriënteren op de reis die je van plan bent te maken. Vanaf 13.00u ben je van harte welkom bij Unic in Utrecht:

[ul]
[li]Om 13:00 uur start de informatiemarkt, waarbij je wordt ontvangen door het Work & Travel team en oud-deelnemers die met Travel Active naar Australië zijn geweest. Laat je inspireren door hun foto’s en enthousiaste verhalen! Stel al je vragen wat betreft verzekeringen, reisroutes, werkmogelijkheden, etc.[/li][li]Om 14:00 start een inspirerende presentatie over alle reis- en werkmogelijkheden van Travel Active in Australië en Nieuw-Zeeland. Tijdens de presentatie krijg je volop informatie over de landen, het vinden van werk en andere waardevolle informatie.[/li][li]Om 15:15 uur vervolgen we de informatiemarkt. Zijn er nog vragen onbeantwoord, dan is dit je kans om al je vragen te stellen.[/li][/ul]

Wil jij deze infodag niet missen? Meld je dan aan via de onderstaande link. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten en helpen je graag bij het realiseren van jouw avontuur in het buitenland!

Meld je nu aan!

**
PS:** op deze dag kun jij ook informatie inwinnen over Vrijwilligerswerk in Azië. Heb je hier interesse voor, meld je dan aan voor de de vrijwilligerswerk presentatie die om 12.15 uur plaatsvindt. Ook op de informatiemarkt zullen oud-deelnemers aanwezig zijn die je graag alles vertellen over hun ervaring met vrijwilligerswerk in het buitenland.