29 november, Nijmegen: Infodag werken & reizen in Nieuw-Zeeland (Travel Active)

Ben jij je aan het oriënteren op een reis naar Australië en/of Nieuw-Zeeland, maar weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen?? Kom dan naar de infodag van Travel Active: Australië & Nieuw-Zeeland **op zaterdag 29 november in Nijmegen en kom alles te weten over deze fascinerende landen en de mogelijkheden om het reizen met werken te combineren.

******Tongariro crossing.jpg

**De infodag in het kort:

**Deze gezellige, informele en gratis infodag is uitermate geschikt om je te oriënteren op de reis die je van plan bent te maken. Vanaf 10.45 uur ben je van harte welkom bij de Lindenberg in Nijmegen.

[ul]
[li]Om 11.00 uur starten we met een inspirerende presentatie over alle Work & Travel mogelijkheden van Travel Active in Australië en Nieuw-Zeeland. Tijdens de presentatie krijg je volop informatie over de landen, de werkmogelijkheden en andere waardevolle informatie.[/li][li]Stel persoonlijk al jouw specifieke vragen aan het Work & Travel team. Zij hebben veel reiservaring door deze twee landen en kunnen je dus alle ins en outs vertellen.[/li][/ul]

Wil jij deze infodag niet missen? Meld je dan aan via de onderstaande link. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten en helpen je graag bij het realiseren van jouw avontuur in het buitenland!

Meld je nu aan!