100 routes langs de mooiste dorpen van België

Dit box bevat alles als je een wandeling of met de fiets wilt doen in de natuur dicht bij ons. Gemakkelijk plooibare kaarten en de routes voor wie ze zijn geschikt: van gemakkelijk tot zeer moeilijk, enz. Op de kaarten vind je gemakkelijk waar de dorpen zijn en informatie over wat ze te bieden hebben.
Hier volgt een citaat van de recensent:

"Je kan gelijktijdig de interressante verhalen over een dorp lezen én de uitgestippelde route op de duidelijke kaart volgen. Aan de ene kant van de kaart vind je de wandeling en aan de andere kant de fietstocht van het betreffende dorp. Bij beiden staan praktische gegevens zoals de afstand, vertrekpunt, aard van de weg, het adres en de URL van de plaatselijke toeristische dienst. Waar je kan eten en drinken is ook niet vergeten. Zéér belangrijk voor de GPS-gebruiker is dat bij het vertrekpunt het adres wordt meegegeven. Het maakt de heenreis net zo makkelijk! Dit is ook het eerste waar door deze gebruikers naar kijken bij de aankoop van nieuwe uitgaves.

Rijk is het aanbod van deze box. Dat is wel het minste dat je kan zeggen! Met de meegegeven info alleen al ben je talrijke uurtjes zoet. Er is aandacht voor zowat alles op de routes: natuur, cultuur, veiligheid van de toerist, geschiedenis en weetjes. De beeldende schrijfstijl prikkelt om op stap te gaan. Als je leest over de dorpen Stuivekenskerke, Kanne, Kasterlee, Deurle (het dorp met de meeste café’s) of Mozet bij Namen waar alle huizen naar het zuiden gericht zijn, krijg je als vanzelf nog meer zin om op de fiets te springen of je wandelschoenen aan te trekken.

Robert Declerck en Ward van Loock, beiden wandel- en fietsspecialisten, schenken met deze fiets- en wandelbox prachtige tochten aan zowel de sportieve als de recreatieve fietser en stapper."

Bron : reisboeken.be http://www.reisboeken.be/recensies/wandelgidsen

Het mooiste dorp van Belgie is Torgny

hallo gbollen, wat maakt Torgny zo bijzonder? ben heel benieuwd! groetjes van minoes70 :dag:

Inhoudelijk geven de hiernavermelde links meer duiding “waarom” **Torgny **werd gerangschikt als een van de mooiste dorpen van Wallonië.

http://www.sensdusud.be/torgny.htm

http://www.torgny.be/index.php/site/accueil/?lang=nl

1 like