Zin in wintersport, maar niet alleen?

Heb jij ook wel zin om op wintersport te gaan, maar wil je niet alleen?
Kijk dan eens op http://www.snowfriends.nl.

Ik organiseer een wintersportvakantie naar Oz-en-Oisans in het skigebied Les Grandes Rousses (Alpe d’Huez) van 11 feb. t/m 18 feb. 2012. Je vindt hier onder andere de langste skipiste ter wereld (de Sarenne met een lengte van 16 km.)

Trefwoorden: gezelligheid, luxe chalet, sneeuwzeker skigebied, chalet vlak bij de piste.

Skiën, snowboarden of andere bezigheden in de sneeuw? Het maakt niet uit! De samenstelling van de groep zal een mix zijn tussen man en vrouw en de leeftijd zal ongeveer liggen tussen 25 en 55 jaar…

Als thuisbasis hebben we een luxe 18 persoons chalet waar we zelf zullen koken. Het chalet beschikt over 9 slaap- en badkamers, een sauna en een jacuzzi.
Dus heb je zin in een week lekker wintersporten, aangevuld met een hapje, een drankje en gezelligheid? Kijk dan eens op de site voor meer info, of stuur een mailtje aan [EMAIL=“info@snowfriends.nl”]info@snowfriends.nl.

Op zondag 20 november & zondag 8 januari zal er in Utrecht een vrijblijvende kennismakingsbijeenkomst worden gehouden.Je bent hier van harte welkom om kennis te maken met de organisatie en (potentiele) reisgenoten. Let op onze website voor meer info, of schrijf je in op onze mailinglijst.

Jeroen
[EMAIL=“info@snowfriends.nl”]info@snowfriends.nl