Vrijwilligsters Gezocht Peru; Kids En Spaanse Les

Voorlichtingsbijeenkomst Stichting Wees Kind

Op zondag 20 februari is er vanaf 15.00 uur weer een voorlichtingsbijeenkomst voor mensen die interesse hebben in vrijwilligerswerk voor onze stichting.

We zijn een kleine organisatie die in Huaraz, Peru direct hulp biedt aan een weeshuis voor meisjes tussen de 3 en de 13 jaar, gerund door de plaatselijke kloosterorde; en een comedor (gaarkeuken). Wij bieden vrijwilligers de kans om daar gedurende een periode van 16 weken een stuk ervaring op te doen of te verspreiden. Helaas kunnen we op dit moment alleen nog vrouwelijke vrijwilligers plaatsen. Voor diegenen die de spaanse taal niet beheersen hebben we de mogelijkheid om 4 weken een intensieve cursus te volgen.

Tijdens de bijeenkomst in Oudaen, Oude Gracht 99 in Utrecht (dank voor het belangeloos ter beschikking stellen van de ruimte!) zullen we een beeld schetsen van het werk ter plekke; ondersteund door recent video-materiaal en ervaringen van ex-vrijwilligers en bestuursleden die recentelijk in Peru zijn geweest.

Voor meer informatie en het aanmeldingsformulier voor vrijwilligers verwijzen we graag naar onze website: Stichting Wees Kind .

De routebeschrijving naar Oudaen is hier te vinden: route oudaen

Groeten,

Luc Houben
Coƶrdinator Vrijwilligers Stichting Wees Kind