Vrijwilligerswerk en stage in de regio Durban

Zuid-Afrika is een bijzonder land, waar achter de facade van luxe en ontwikkeling een heel ander gezicht schuil gaat: eindeloze krottenwijken waar talloze mensen leven in armoede, honger en met een van de hoogste HIV/AIDS besmettingscijfers ter wereld.

Mensen leven in moeilijke omstandigheden, en de projecten die deze mensen zo goed mogelijk proberen te helpen kunnen altijd de hulp van vrijwilligers gebruiken. Rond de regio Durban hebben we een samenwerking opgebouwd met allerlei soorten projecten. Zo kun je onder andere ondersteunen in een weeshuis, seksueel misbruikte kinderen helpen om hun trauma te verwerken, **straatjongeren **opvangen, in een **hospice **ondersteuning bieden, **voorlichting **geven over HIV/AIDS en **workshops **en **trainingen **aan kansarme jongeren geven.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk en stage in Zuid-Afrika? Stuur ons een berichtje of neem contact met ons op via de website (www.be-more.nl). Kom ook gerust langs op een van onze inspiratiedagen, die we regelmatig door heel het land organiseren. Daar kun je al je vragen kwijt aan oud-vrijwilligers, die je maar wat graag over hun ervaringen vertellen.