Vrijwilligers gezocht voor een weeshuis in Zuid Afrika!

Vrijwilligers gezocht voor een weeshuis in Hammanskraal, vlakbij Pretoria (Zuid-Afrika)
Hallo!!

Tshepo ya bana (= hoop voor kinderen), een weeshuis in de buurt van Pretoria, is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die voor de kinderen willen zorgen en/of mee willen helpen met de administratie, er zijn namelijk ook kinderen die geadopteerd worden of kinderen met rechtzaak (in sommige gevallen is de moeder, die het kind te vondeling heeft gelegd, achterhaald en wordt er via de rechter besloten of het kind terug mag naar de moeder) en dat brengt veel papierwerk met zich mee, naast de ‘gewone’ administratie van een weeshuis, natuurlijk! :wink:.

Lijkt het je wat om in Zuid-Afrika tegen kost en inwoning te gaan werken, het liefst voor een jaar (maar minimaal 3-6 maanden), vul dan meteen de vragenlijst in op www.tshepo.org (Te vinden onder ‘‘How to help’’ >> ‘‘Volunteer Questionnaire’’) of stuur een berichtje via de website of mail mij voor het persoonlijke mailadres van de ‘bazen’ van het weeshuis.

De minimumleeftijd om in het weeshuis te mogen werken is 18 jaar en je betaalt dus alleen je ticket. Onderdak en het eten aldaar is bij het vrijwilligerswerk inbegrepen!

Voor meer informatie kun je mij ook altijd mailen op [EMAIL=“jlmdekanter@hotmail.com”]jlmdekanter@hotmail.com

Groetjes,
Janneke

:SOUTHAFRI (zie www.tshepo.org)