Vrijwilligers gezocht op het mooie kasteel Méridon

Vlakbij Parijs!

Het romantische kasteel Méridon ligt in een prachtige omgeving ten zuidwesten van Parijs en is in beheer van een Nederlandse vereniging zonder winstoogmerk. Het team vaste medewerkers zorgen er met hulp van vrijwilligers, stagiaires en freelance medewerkers voor dat Méridon een bijzondere plek is voor de groepen die er verblijven.

Per direct zoekt Méridon vrijwilligers (18 – 25 jaar) voor het gehele jaar.

De vrijwilligers werken in een team samen in de huishouding/keuken/bediening. Zij zorgen ervoor dat de groepen prettig ontvangen worden op Méridon. De vrijwilligers blijven gemiddeld 3 maanden; werktijden zijn 8 uur per dag en 2 vrije dagen per week. De vrijwilligers krijgen een eigen kamer op het kasteel (kost en inwoning) reiskostenvergoeding, 185 euro zakgeld per maand, 1x per week 2 uur conversatieles Frans (m.u.v. augustus) en er wordt een verzekering tegen ziekte, ongeval en diefstal afgesloten.

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging, kan je aanpakken en vindt je het leuk om in een team te werken, neem dan contact op. Wij bieden een leuke informele werksfeer, een prachtige omgeving en natuurlijk Parijs!

Meer informatie of aanmelding: [EMAIL=“sannenelissen@hotmail.com”]sannenelissen@hotmail.com