Vrijdag 18 maart, Utrecht: Infodag over vrijwilligerswerk in het buitenland

Houd je van aanpakken, vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, een land écht te leren kennen? Dan is vrijwilligerswerk via IBO-Nederland misschien iets voor jou.

Op 18 maart organiseren we een inloopdag in Utrecht. Hier kun je meer te weten komen over onze projecten en vrijwilligerswerk in het buitenland in het algemeen, een praatje maken met ervaren vrijwilligers en kennismaken met onze organisatie. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd. Heb je vrienden die ook geïnteresseerd zijn, neem ze dan mee!

De inloopmiddag 2011 vindt plaats op:
18 maart, Kargadoor, Oude Gracht 36 Utrecht van 14:00 - 16:30 uur.

Waarom IBO?
De projecten van IBO-Nederland bieden jou als vrijwilliger een unieke combinatie tussen praktisch idealisme en culturele uitwisseling, je zult samenwerken met de lokale bevolking van een land. Gedurende 2 tot 4 weken steek je met een groep internationale vrijwilligers de handen uit de mouwen. Een unieke manier om je vakantie te besteden en je in te zetten voor een goed doel. Je kunt helpen bij het bouwen van bijvoorbeeld klaslokalen, weeshuizen, opvangcentra, een tehuis voor gehandicapte kinderen, of je wordt ingezet als activiteitenbegeleider op een van onze sociale projecten. De kosten voor deelname zijn laag.

De Internationale Bouworde Nederland (IBO-Nederland) is een non-profit organisatie en ondersteunt sinds 1957 lokale projecten wereldwijd. Zo hebben we vrijwilligerswerk in bijvoorbeeld Roemenië, Italië, Polen, Rusland, Egypte en Marokko.

Meer info?
Kijk op www.ibo-nederland.org voor meer info. Ook kan je telefonisch contact opnemen als je meer wilt weten: tel. 024 3226074