Vakantiewoning/ studentenwoning in Suriname in het centrum ,dus lekker centraal

Deze vakantiewoning / huurwoning kan voor zowel korte als lange termijn gehuurd worden.
Volledig gerenoveerde en gemeubileerde bovenwoning met 3 ruime slaapkamers en 1 kleinere sl.kamer, voorzien van alle gemakken, internetaansluiting, bureau, ventilator, klamboe, etc.; en een gezamenlijk te gebruiken ruimte, namelijk een open woon/eetkeuken en douche/toilet ruimte.
Gelegen in het centrum van PARAMARIBO, CITY OF SMILES.

Woon-keuken, ruim. Moderne douch/toilet ruimte, volledig betegeld. Volledig beveiligd door middel van dievenijzer. Op loopafstand van alle faciliteiten en uitgaanscentrum.
Eenmaal per week schoonmaak. Voor stagiaires reuze geschikt.
Er is een draadloze internetaansluiting aanwezig . Je dient wel zelf een laptop mee te nemen. Er zijn geen extra kosten voor gebruik van internet.

  • De accomodatie:
    Heeft een totale oppervlakte van ca. 160 m². Is volledig beveiligd dmv dievenijzer. Voorzien van een grote watertank en hydrofoor, dus altijd goed stromend water en een flinke plens uit de douche.
    Warm water voorziening : geen
    Airconditioning : geen
  • De woonkeuken:
    U voelt zich er direct thuis. U betreedt een knus ingerichte woonkeuken (ca. 22 m²). Die is voorzien van alle gerieven, zoals volledig bestek, servies, handdoeken, voldoende kastruimte, (no frost) koelkast, gasfornuis, magnetron, waterkoker, citruspers enz. en verder voldoende zitgelegenheid.
  • Douche/wc:
    Het douche/wc compartiment (ca.6 m²) is modern, wanden en vloer volledig betegelt en voorzien van wasbak, douche/wc garnituren en prullenmand. De woonkeuken en de douche/wc ruimte worden gemeenschappelijk gebruikt.
  • De slaapkamers:
    Er zijn 4 slaapkamers , elk voorzien van een 1 persoons bed, beddegoed, bad/handdoeken, hang- en leg garderobekast (incl. hangers), ventilator, leeslamp, schrijftafel met stoel, klamboe, enz.
    *Het Balkon:
    Lekker ruim balkon waar u gewoon heerlijk kunt zonnen of gewoon chillen en genieten van al het leven op staat en van een frisse bries.
    *De Berg Ruimte:
    Biedt de gelegenheid om na de was uw kleren op te hangen aan de waslijn.
  • De service:
    Het appartement wordt eenmaal per week voor u schoongemaakt.
    Het appartement wordt regelmatig behandeld tegen insecten.

De huurprijs voor een kamer is € 200,- p/mnd en voor de iets kleinere kamer € 175,- p/mnd.
De huurprijs is inclusief electriciteit, water, gas en internet ADSL.
De borgsom is gelijk aan 1 maand huur en word samen met de huur vooraf voldaan .

Zie www.kamers.sr voor meer info of mail naar jerrol.liesdek@onzevlag.com

Met Vriendelijke Groeten,

Jerrol Liesdek