Vakantiekrachten aangeboden!

Hallo wereldreizigers,

Voor de zomer van 2012-2013 zijn wij nog op zoek naar vakantiewerk in een mooi land, wij zoeken werk voor een periode van 2 à 3 weken, of eventueel meer. Wij staan in principe open voor alle soorten werk, bestemmingen, ook vrijwilligerswerk is een optie. Voor ons is de ervaring het belangrijkste, niet het geld.

Wij zijn 17 en 18 jaar, dit lijkt misschien wat jong om vakantiewerk te gaan doen in het buitenland. Maar wij hebben al eerder gewerkt in het buitenland gedurende de zomervakantie, daarnaast hebben wij in verschillende landen gewoond(Zwitserland, Engeland, Oman, Tunesië) en hebben dus ervaring met andere culturen. Verder hebben wij onder andere Noorwegen, Portugal, Zweden, Denemarken, Oostenrijk, België, Engeland en Duitsland zelfstandig bezocht op vakantie of voor vakantiewerk.

We kunnen allebei werken op (V)WO-niveau, maar steken uiteraard graag onze handen uit de mouwen en zijn niet bang om vies te worden. Onze moedertaal is natuurlijk Nederlands, maar we spreken allebei een goed woordje Engels, Duits, Frans en zelfs Spaans. Daarnaast hebben we allebei de nodige diploma’s voor Duits en Engels(Europees Referentie Kader).

We hebben allebei op meerdere vlakken al werkervaring: Horeca, Campingwerk, Detailhandel, Landbouw en zelfs een stage bij het Nederlandse Korps der Mariniers. Uiteraard is elke werkplek uniek, maar het scheelt vaak een lange inwerkperiode. Ook heeft één van ons een rijbewijs.

Zoekt u voor uw camping, hotel, bed & breakfast of ander project twee jongens met de nodige werkervaring, die graag de handen uit de mouwen steken en graag nieuwe ervaringen op willen doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en komen wij graag met u in contact. Ook als u mensen kent die werknemers zoeken horen we dat graag.

Als u nog vragen heeft, beantwoorden we die graag per mail. Uiteraard sturen wij graag onze CV’s(+pasfoto) en een kopie van eventuele diploma’s mee. Wij staan open voor verschillende soorten werk, verschillende landen en horen graag u voorstel. Telefonisch contact of via Skype is uiteraard ook mogelijk, deze gegevens versturen wij u graag via een persoonlijk bericht.

E-mail wordt in principe dezelfde dag nog beantwoord, dus schroom niet en stuur snel bericht!
dkddebruijn@hotmail.com

Met vriendelijke Groet,
Daniel de Bruijn
Sebastian de Bruijn