Vakantiehuizen van Nederlanders in de Eifel

Op vakantiehuizeneifel.nl vindt u vakantiehuizen van Nederlanders te huur of te koop in de Eifel. Deze huizen liggen bijvoorbeeld in het Ahrdal, de Vulkaaneifel of aan de Moezel. U kunt via de web site zelf met deze Nederlanders contact opnemen en uw vakantie bespreken.In de Eifel zijn het gehele jaar door vele mogelijkheden voor een onbezorgde actieve- of passieve vakantie.

De Eifel ligt op ongeveer 1 uur rijden van de Nederlandse grens en heeft vele kleine dorpjes, burchten, oude steden, mooie natuur en wandel-, en fietspaden. Deze paden zijn het ideale uitgangspunt om tochten door de vele bossen, beekjes, heuvels en vulkaankraters te maken. Ook zit de Eifel boordevol cultuur zoals oude romeinse overblijfselen, schitterende burchten, musea, dorpjes zoals Manderscheid, Bernkastel, Cochem, Monschau en historische steden zoals Aken of Trier.

Door de vele bezienswaardigheden en dat de Eifel zo dicht bij Nederland ligt, is het populair bij Nederlandse toeristen evenals Nederlandse toeristische ondernemers en zeer geschikt voor zowel korte als langere vakanties. Neem eens een kijkje op de web site of plaats uw eigen vakantiehuis in de Eifel gratis op de web site! http://www.vakantiehuizeneifel.nl

Hallo, we willen onze vakantiewoning graag toevoegen, hoe gaat het in zijn werk?
Hier is alvast onze site: https://sites.google.com/site/ferienhaussander/