Uitwisselingsscholier uit Ecuador zoekt gastgezin

Stichting AFS Nederland organiseert sinds 1947 belangeloos interculturele uitwisselingen voor Nederlandse en buitenlandse scholieren 15-18 jaar. Nederlandse jongeren gaan een schooljaar naar het buitenland en verblijven daar bij een vrijwilliger gastgezin. Op ons inkomend programma ontvangen wij ook ieder jaar een aantal scholieren uit andere landen. Voor een van deze jongeren, Camilo Aguilar uit Ecuador, zijn wij met spoed op op zoek naar een leuk en enthousiast gastgezin, dat hem komend schooljaar of voor kortere tijd, als eerste opvang, in huis wil nemen. Op 21 augustus a.s. komt hij al aan!
Camilo is 17 jaar en komt uit de hoofdstad, Quito. Hij is gek van voetbal en doet vrijwilligerswerk met verstandelijk gehandicapte kinderen. Zijn oudere zus is 10 jaar geleden ook met AFS een jaar in Nederland geweest, dat maakt zijn uitwisseling extra bijzonder!
Mocht u willen helpen om Camilo een thuis te geven komend schooljaar, in elk geval de eerste maanden, laat het ons weten. Wij vertellen u graag meer over het programma en Camilo. U kunt ons mailen via onze website www.afs.nl Op de Gastgezin pagina staan de profielen van Camilo en andere studenten die komend schooljaar in ons zullen doorbrengen.
Alvast bedankt voor uw medewerking!