Udenhout (Noord-Brabant) NL aanbiedingen

Camping Duinhoeve in Udenhout (Noord-Brabant).

                                               aanbiedingen

De Camping ligt op loopafstand van het prachtige natuurgebied ‘De Loonse en Drunense Duinen’.

U kunt hier kamperen op ruime comfort-kampeerplaatsen met tv-aansluiting, eigen watertappunt en rioolaansluiting en ruime standaard-kampeerplaatsen met centrale watertappunten. Het sanitair is goed en schoon en er is een wasserette voor de vuile was. De kinderen kunnen zich vermaken in de diverse speeltuinen en bij slecht weer in de overdekte kinderspeelruimte. In het hoogseizoen worden de kinderen vermaakt door het aanwezige recreatieteam. De camping heeft buitenzwembaden die verwarmd worden doormiddel van zonne-energie en er is een fitnessruimte (tegen betaling). Geen zin om te koken? Dan naar het restaurant op de camping, ook is er een cafetaria. Mits aangelijnd worden er maximaal twee huisdieren per kampeerplaats toegestaan. De laptop kan ook mee want je kunt op de camping tegen betaling draadloos internetten.

De omgeving biedt veel wandel en fiets mogelijkheden.

De camping is uitermate geschikt voor jonge gezinnen met kinderen tot 12 jaar en vijftig plussers!

De camping heeft:
: ruime comfort kampeerplaatsen met tv-aansluiting, eigen watertappunt en rioolaansluiting, 6 amp. elektra
: ruime standaard kampeerplaatsen met centrale watertappunten en 6 amp. elektra.
: diverse speeltuinen
: buitenzwembaden (verwarmd d.m.v. zonne-energie)
: draadloos internet (tegen betaling)
: fitnessruimte (tegen betaling)
: cafetaria
: restaurant
: recreatieteam in hoogseizoenperioden
: overdekt kinderspeelruimte
: sportveld
: wasserette
: diverse sanitairgebouwen
: max. 2 huisdieren per kampeerplaats toegestaan (mits aangelijnd)
: verhuur van chalets

De camping is geopend voor campinggasten van Pasen tot 1 oktober.

http://www.wereldwijzer.nl/album/data/500/100_2857.jpg

http://www.wereldwijzer.nl/album/data/500/100_2859.jpg

http://www.wereldwijzer.nl/album/data/500/100_2861.jpg

http://www.wereldwijzer.nl/album/data/500/100_2863.jpg

http://www.wereldwijzer.nl/album/data/500/100_2862.jpg

http://www.wereldwijzer.nl/album/data/500/100_2858.jpg

http://www.wereldwijzer.nl/album/data/500/100_2855.jpg

www.duinhoeve.nl

Uitstapjes:
**De Loonse en Drunense Duinen **is een prachtig natuurgebied met zandverstuivingen en naaldbos en is het grootste stuifzandgebied van Europa. Sinds 2002 valt dit natuurgebied onder Nationale parken. Er zijn hier diverse wandel en fietspaden en twee restaurants waar men na alle inspanningen iets kan nuttigen.

**Het Bossche Broek ** is een natuurgebied en ligt pal aan de oorspronkelijke middeleeuwse stadswal van ’s Hertogenbosch. Dit gebied zijn de graslanden in het beekdal van de Dommel en is rijk aan broedvogels. De onverharde wegen en paden zijn gedeeltelijk toegankelijk en populair bij wandelaars, fietsers en skaters.

**’s Hertogenbosch ** is de hoofdstad van Noord-Brabant en is één van de oudste middeleeuwse steden van nederland. De stad is in 1185 gesticht door Hendrik de Eerste van Brabant aan de samenloop van de Aa en de Dommel. ’s Hertogenbosch bezit de prachtige kathedrale Basiliek De Sint Jan. Op **de Binnendieze **zijn diverse rondvaarten te boeken. De VVV is gevestigd in het oudste bakstenen huis van Nederland.

wandelen door 's-Hertogenbosch
Kijk tijdens het wandelen in ’s-Hertogenbosch ook eens een keer omhoog, u ziet dan bijzondere gevels, beeldjes, uitspraken en gedichten die u normaal niet zou zien.

Kijk ook eens naar de grond, vooral in de Hinthamerstraat zult u onverwachte uitspraken en gedichtjes vinden op de stenen.

Loop eens een zijstraatje van de grote winkelstraten in. De binnenstad van ’s-Hertogenbosch bezit nog vele historische straatjes, hofjes en mooie plekjes, die in eerste instantie niet opvallen.

Heusden is een mooi oud vestingstadje en kreeg in ca. 1318 stadsrechten. De naam Heusden is al oud. In 722 werd het huidige Heusden vernoemd als Hunsata Superfluvium Mosan. Heusden heeft een kasteel uit de 12e eeuw en was één van de allereerste Waterburchten van Europa. Na een brand in 1680 is het kasteel verloren gegaan en in 1987 gereconstrueerd in een kleiner formaat. Maar liefst 130 panden staan op de monumentenlijst, waaronder **de Visbank, het Gouverneurshuis en de Catharijnekerk. **

Waalwijk ligt in de Langstraat tussen Geertruidenberg en 's Hertogenbosch. Waalwijk kreeg in 1303 stadsrechten. In de 19e eeuw kwam een belangrijke leer en schoenindustrie op gang. Momenteel bevindt zich in Waalwijk de grootste schoenhandels-onderneming van Europa.

De Hooisteeg: Gerestaureerde schoenmakershuisjes uit de 19e eeuw aan de oostkant van het raadhuis. Te bereiken vanuit de Grotestraat of de Winterdijk.

schoenenmuseum.

**De Efteling in Kaatsheuvel **is een pretpark met een prachtig sprookjesbos waar jong en oud van kan genieten.

Autotron in Rosmalen

Voor aanbiedingen zie: aanbiedingen

Kamperen Reisforum
KvK 17205614