Tijdelijke projectcoördinator gezocht!

**Oproep projectcoördinator!

Zin in een Afrikaanse uitdaging op korte termijn? Stichting Twiga zoekt per direct een zelfstandig en enthousiast persoon die tijdelijk (4 - 6 maanden) haar kinderonderwijsproject in het prachtige noorden van Tanzania wil coördineren.**

De projectcoördinator werkt samen met de lokale staf en vrijwilligers aan de gezamenlijke doelstelling: het voorzien en ondersteunen van kwaliteitsonderwijs voor de 60 kinderen (in de leeftijd van 3 tot en met 27 jaar) van het project, totdat zij hun onderwijscarrière hebben afgerond.

Taken:
Je voornaamste taak zal het beheer van de geldstroom zijn en het ontvangen en begeleiden van vrijwilligers. Daarnaast heb je de vrijheid om je functie naar eigen wens in te vullen. Het kinderproject biedt ruime mogelijkheden om samen met de lokale bevolking vele verschillende talenten te ontplooien en activiteiten te ontwikkelen. Neem een kijkje op onze website www.stichting-twiga.nl om een indruk te krijgen!

Wij bieden:

  • Een werkomgeving op een van de mooiste locaties in Tanzania, tegen het Lake Manyara wildpark aan.
  • Kost en inwoning (u heeft uw eigen huis en leeft op kosten van het project);
  • Een kleine onkostenvergoeding;
  • Ondersteuning in het huishouden door twee huismoeders;
  • Ondersteuning in uw werk door de lokale staf;
  • Veel vrijheid voor eigen initiatieven om nieuwe dingen te ontplooien of bestaande zaken te verbeteren,
    waardoor u zich op al deze vlakken kunt ontwikkelen (management, onderwijs, wildlife conservation, enz.).

Interesse in deze functie? Stuur uw CV en (korte) motivatie op naar [EMAIL=“vrijwilligerswerk@stichting-twiga.nl”]vrijwilligerswerk@stichting-twiga.nl t.a.v. Olga Smit-Olthof. Kijk op www.stichting-twiga.nl voor meer informatie over onze organisatie.