Stage in Sydney!

Hallo!!

Een nieuwe cultuur ontdekken, genieten van prachtige landschappen steden, lekker te eten. Als je op stage gaat in het buitenland in steden als Kaapstad, Sydney, Buenos Aires en Barcelona kan je dit allemaal te ervaren! Daarnaast is het natuurlijk een mooie aanwinst op je CV.

Jammer genoeg is het niet altijd even makkelijk om een stage in het buitenland te vinden. Vaak vind je niet de goede bedrijven en als je ze al vind is het moeilijk contact te leggen. Daarnaast brengt het veel onzekerheden met zich mee omdat je niet van te voren even kan gaan kijken bij het bedrijf, je moet er maar op vertrouwen dat alles goed komt en vaak is dat niet het geval.

Gelukkig zijn er veel stage bemiddelingsbedrijven die je helpen met het vinden van een stage. Dus hoe zorg je er nou voor dat je als bedrijf boven de andere uitsteekt? Wij van Studentsgoabroad.com proberen dat op volgende manier te doen. Zo bieden we:

[ul]
[li]Een persoonlijk service[/li][li]Zéér gunstige prijzen (kijk op www.studentsgoabroad.com voor onze tarieven)[/li][li]Een uitgebreide database met gerenommeerde bedrijven en stages[/li][li]Een speciaal voor jou gezochte stage als de stage van jou wensen niet in onze data-base te vinden is.[/li][li]Service voor, tijdens en na je stage.[/li][li]Een fantastische ervaring![/li][/ul]

Studentsgoabroad wil ervoor zorgen dat jij een onvergetelijke ervaring hebt, zonder alle zorgen en zonder al te hoge kosten. Want laten we eerlijk zijn, hoe minder je hier besteed hoe meer je over hebt voor daar…

Zie voor meer informatie: www.studentsgoabroad.com

Of mail: hr-holland@studentsgoabroad.com