Stage aanbod: Stage in de printing sector op Malta

Stagebedrijf:
Het bedrijf werd opgericht in 1993 door een jong en energiek team, dat het bedrijf niet alleen managede, maar ook hun directe inbreng gaven in de dagelijkse activiteiten en persoonlijk tegemoet kwamen aan de behoeften van hun klanten. Het bedrijf is gebouwd op ervaring, inzet en knowhow.

Het bedrijf heeft in de afgelopen 16 jaar een solide reputatie opgebouwd voor zichzelf en heeft zich ontwikkeld tot een Pre-Press en Digitaal bedrijf dat een complete en toegewijde service levert. De belangrijkste troef is haar personeelsbestand die jarenlange ervaring op dit gebied met zich meebrachten, wat garandeerde dat het bedrijf goed werd afgestemd op de markt.

Taakomschrijving:
Jouw belangrijkste taak zal worden het helpen in de printing sector. Je zult in staat zijn om meer te begrijpen over de manier waarop alle drukprocessen werken door het geven van een helpende hand in de druk- en afwerkafdeling.

Ben jij geinteresseerd in deze advertisement stage in de printing sector op Malta? Laat het ons weten via [EMAIL=“info@stagehuis.nl”]info@stagehuis.nl. We horen graag van je!

Groetjes,

Team Stagehuis