Skileraren Gezocht

Als bemiddelaar voor Schischule Götzens/Tirol/Oostenrijk, ben ik op zoek naar een aantal skileraren voor het seizoen 2003/2004. Zeg maar, dec.-april. Het gaat om skigebied Axamer Lizum. De skischool is gevestigd in Götzens, vlakbij Innsbruck. Omdat wij heel veel Nederlandse gasten hebben, is het fijn als de skischool over Nederlands sprekende leraren kan beschikken. Je komt in dienst van de skischool (gewoon gemeld, dus met kontrakt en ziektekostenverzekering) en werkt vier uur per dag (10-12 en 13-15) en soms doe je mee aan ‘fortbildungskurs’ zeg maar een training met skileraren om je houding en vooral de basisoefeningen te verbeteren. Ook ben je bij de prijsuitreiking van de ‘gästerennen’, de ski-wedstrijden voor de gasten, aanwezig. Meestal is dit vrijdagavond.
Woonruimte moet je zelf betalen, maar wij helpen je natuurlijk aan de adressen en/of bemiddelen voor je. Salaris wordt naderhand met de skischool besproken en vastgesteld, dit is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
Gevraagd wordt de opleiding Anwärter of de bereidheid om die in december te gaan halen (op de Stubaier Gletscher, ca. 50 km. van Götzens) kosten ca. 300 Euro.
Je moet elke afdaling redelijk kunnen beskiën, blauw/rood/zwart. Voor de rest, je vindt het leuk om voor een groep te staan (ook na drie maanden kan je mensen nog motiveren, en vooral jezelf) en je kunt na slechts een paar uurtjes slaap fris weer op de piste staan (dit schijnt relatief vaak voor te komen onder skileraren).
Heb je interesse of wil je meer info? Stuur mij een meeltje: annemariekale@hotmail.com