Reis: Vrijwilligerswerk groepsreis Oeganda 15 - 29 november 2014 (Doingoood)

De optimale combinatie

Deze reis noemen wij de Social Safari Experience. Deze reis is echt iets voor jou als je binnen een relatief korte periode kennis wil maken met zowel de cultuur en natuur van Oeganda als met vrijwilligerswerk bij ontwikkelingsprojecten. Oeganda wordt ook wel de ‘Pearl of Africa’ genoemd en met recht! Oeganda biedt een prachtige natuur in een stukje authentiek Afrika dat nog niet erg overspoeld is door toerisme.

Tijdens de dagen van het vrijwilligerswerk gaan we daadwerkelijk de handen uit de mouwen steken door allerlei leuke activiteiten te ondernemen met de kinderen. Je ziet verschillende projecten en werkt samen met de lokale bevolking. Een optimale combinatie van reizen en vrijwilligerswerk! Het programnma van de Social Safari Experience biedt een mooie afwisseling van reizen, vrijwilligerswerk en vrije tijd. Bekijk hier het programma van dag tot dag

De Social Safari Experience is een initiatief van Doingoood. Doingoood ondersteunt kleinschalige, lokaal opgerichte projecten in oost Afrika met de inzet van vrijwilligers en met donaties ter bevordering van zelfredzaamheid. Uiteraard werken we voor de invulling van deze reis met lokale ondernemers zodat we de werkgelegenheid en lokale economie daarmee tevens stimuleren.

Reisduur: 15 dagen (verlenging mogelijk)
Prijs: € 1345
Type reis: groepsreis
Aantal deelnemers: maximaal 8
Meer informatie en boeken: ga naar onze website