Reis: Combinatiereis Zambia en Zimbabwe (Travel Active)

De Reis

Combineer vrijwilligerswerk op verschillende projecten in Zambia met het werken met wilde dieren in de ongerepte Zimbabwaanse natuur. Zambia is een veilig land, bekend om de prachtige Victoriawatervallen, de mooiste wildreservaten van het Afrikaanse continent en de vriendelijke bevolking. Zimbabwe biedt mooie wildparken, een afwisselende natuur en veel cultureel erfgoed.

Geef les op een lokale school, organiseer activiteiten voor ouderen of help mee op een medisch project in Zambia. Je kunt zelf kiezen bij welk project jij wilt helpen. Tijdens je verblijf in Zambia kun je kiezen tussen een vrijwilligershuis of een lokaal gastgezin. In Zimbabwe ga jij aan de slag in het Chipangali Wildlife Orphanage waar je opvang biedt aan gewonde of jonge dieren. Je verblijft in een eenvoudige accommodatie midden in het park.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website voor de combinatiereis Zambia en Zimbabwe of stuur een mailtje naar vrijwilligerswerk@travelactive.nl. Bekijk onderstaande filmpjes en zie wat jou te wachten staat!

https://www.youtube.com/watch?v=9m-46eW7Yrs

<div class=“lazyYT” data-youtube-id=“cOQfXS4cxT8” data-width=“480” data-height=“270” data-parameters=“feature=oembed&wmode=opaque”></div>