Projectcoördinatoren gezocht, locatie Noord-Tanzania

“65. Tijd om iets zinnigs te gaan doen met je leven!”

Bent u met pensioen en opzoek naar een zinvolle besteding van uw tijd? Stichting Twiga is op zoek naar gedreven mensen die leiding willen gevenaan een mooi onderwijsproject in Tanzania. Wij zoeken mensen die woon-/werkervaring hebben in een Oost-Afrikaanse land, bij voorkeur Tanzania.

Het onderwijsproject Sarakasi ya Vijana maakt kwaliteitsonderwijs mogelijk voor kinderen van 3 tot 28 jaar met als doel de vicieuze cirkel van armoede en geweld in het leven van deze kinderen te doorbreken. Niet enkel via klassiek onderwijs, maar ook onderwijs en begeleiding in het kader van algemene maatschappelijke vorming, zoals beroepsoriëntatie, themaworkshops en excursies. Zo ondersteunen ze de kinderen naar een sociaaleconomisch zelfstandige positie.

Het project is gelegen in het noorden van Tanzania direct naast het Lake Manyara wildpark en de Great Rift Valley. Het bedrijvige dorp Mto wa Mbu leeft, is groen en met 120 stammen rijk aan culturele diversiteit.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie, kijk dan op www.stichting-twiga.nl/pensioen (o.a. voor de uitgebreide vacaturetekst) of stuur voor 9 augustus 2013 een mail naar info@stichting-twiga.nl.