Project: Bouw mee aan kinderdagverblijf ’Hoop' in Dushk, Albanië (IBO-Nederland)

**Het project
**
Zet je deze zomer in voor Albanese kinderen en help van 3 tot 15 augustus met de bouw van een kinderdagverblijf.

Sinds 2002 wordt kinderdagverblijf “Kopeshti Shpresa” (vrij vertaald: Hoop) ondersteund door de organisatie “Albanienhilfe Wismar e.V.” en gerund door Albanese medewerkers. Kopeshti Shpresa is een kinderdagverblijf voor alle kinderen van wie de ouders geen opvang kunnen betalen en voor kinderen met speciale behoeften. Hier kunnen de kinderen spelen en spelend leren door middel van een concept waar de families in eerste instantie niet bekend mee waren. Vandaag de dag is het kinderdagverblijf in Dushk enorm populair en het gebouw, dat al in slechte staat was, is veel te klein geworden voor de kinderen. In de laatste paar jaar hebben verschillende IBO vrijwilligers geholpen met het renoveren van de begane grond. Dit jaar zal de eerste etage worden gerenoveerd. Daarnaast zullen er allerlei kleine onderhoudswerkzaamheden verricht worden, schoonmaaktaken uitgevoerd worden, en de tuin zal onderhouden worden.
**
Werkzaamheden**
Er zijn verschillende werkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan metselwerk, stucwerk en schilderwerken. Daarnaast zijn er verschillende renovatiewerkzaamheden, schoonmaaktaken en tuinwerkzaamheden.

Inschrijfgeld: EU35
Deelnamekosten (excl. reiskosten): EU120

Contact opnemen

Op www.ibo-nederland.org vind je meer informatie over ons en onze projecten. We helpen je graag verder met al je vragen over vrijwilligerswerk in het buitenland.

St. Annastraat 174
6524 GT Nijmegen
Telefoon: 024 3226074
[EMAIL=“info@ibo-nederland.org”]info@ibo-nederland.org