Profiel: Tioga Tours / Amerika

Profiel: Tioga Tours / Amerika

Over Tioga Tours
Tioga Tours is een in de VS en Canada gespecialiseerd reisbureau. Je kan bij Tioga Tours losse vluchten en auto’s en campers boeken, maar ook autorondreizen, en cruises. Als je een reis boekt kan je gebruik maken van een aantal extras, zoals reservering aanvragen doen voor een aantal excursies, reiskaarten bestellen, suggesties voor routes krijgen, en nog meer. Tioga Tours BV is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds.

Amerika reizen
Tioga Tours biedt verschillende reizen aan. Je kan bijvoorbeeld autorondreizen boeken, waarbij de hotels van te voren gereserveerd zijn. Je kan deze in pakket vorm boeken, of op maat gemaakt. Ook kan je cruises en excursies boeken. Bestemmingen zijn onder andere de Oostkust, Westkust, Colorado en de Rockies, het Zuiden, en meer.

Bekijk hier het Amerika aanbod van Tioga Tours: Self-drive autoreizen

Meer informatie

Contact
Telefoon: 0527-245401
Mail: info@tiogatours.nl
Website: www.tiogatours.nl

Bezoekadres
Marconistraat 15
8013 PK Zwolle

Telefoon: 085-0667500

Ben jij met Tioga Tours naar Amerika geweest? Plaats hieronder jouw ervaringen.

.

Wij hebben dit jaar voor de 3de keer op rij een camper via Tiogatours gehuurd. Ze helpen je prima, beantwoorden je vragen erg snel. Wanneer je een e-mail stuurt heb je vaak al op dezelfde dag antwoord terug. Wil je iets wijzigen dan is ook dat vaak geen enkel probleem.
Wanneer we volgend jaar weer gaan, huren we zeker wederom de camper via Tiogatours.

De eerste keer met Tioga gegaan,alles werd prima geregeld.Wil je een wijziging dan helpen ze je graag en snel.
Prima roadbook erbij met leuke gegevens over de plaatsen waar je komt.
Eèn minpuntje was een miscalculatie in de afstand van èèn reisdag maar zo een grote ramp was dat ook niet,je moet nu eenmaal zelf ook altijd je reisdag controleren op een kaart.
Verder een prima reisorganisatie.Duidelijk met je offerte en snel in antwoord en vriendelijk als je toch een vraagje had.