Profiel: Intern Africa - Stages Buitenland

Over ons
Intern Africa is een bemiddelingsbureau voor stages dat door 2 enthousiaste Limburgers opgericht en gevestigd is in Johannesburg, Zuid-Afrika. Door hun jarenlange werkervaring bij een multinational in Johannesburg en hun avonturistische en sociale instelling beschikken ze samen over een uitgebreid netwerk. Door de levenservaring die zij in korte tijd hebben opgedaan en de mentaliteit die de Zuid-Afrikanen bezitten, was het idee al snel geboren om deze ervaring te delen met anderen. Hoe kun je nu beter het “Zuid-Afrikaanse virus” verspreiden dan via de jongere generatie?

Onze missie staat geheel in het teken van de student en het bedrijf. Naast het bieden van een uitstekende bemiddelingsservice, streven wij een persoonlijke aanpak na, die zowel aansluit op de persoonlijke behoefte van de student, alsmede het bedrijf.

Kortom; een bemiddelingsbureau dat verder gaat dan alleen het bemiddelen tussen twee partijen.

Onze stages
Wij bieden stages aan in elke sector in Zuid Afrika. Zit jouw stage er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij zullen op zoek gaan naar een stage die bij jouw opleiding past!

Meer informatie
Voor meer informatie zie onze website: http://www.intern-africa.eu

<div class=“lazyYT” data-youtube-id=“ArcGcPg_neE” data-width=“480” data-height=“270” data-parameters=“feature=oembed&wmode=opaque”></div>