Profiel: Het Andere Reizen / Vrijwilligerswerk

Profiel: Het Andere Reizen

Vrijwilligerswerk
Werken met straatkinderen? Wonen en leven in een lokale gemeenschap? Meehelpen in een project voor verwaarloosde dieren? Of een handje helpen in een weeshuis? Bij ons kun je kiezen uit een groot aanbod aan projecten in Latijns Amerika Afrika en Azië.

De projecten worden door ons regelmatig bezocht zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen informeren welk project het beste aansluit op jouw wensen.

Als je je wilt inzetten in een project in Latijns Amerika dan zul je tevens de Spaanse taal onder de knie moeten krijgen, een leuke manier om tevens wat meer over de cultuur te leren!

Stages
Wil je naast je eigen studiepunten ook een bijdrage leveren aan de maatschappij, je CV een boost geven, een unieke ervaring opdoen en daarnaast ook nog een andere cultuur leren kennen? Het Andere Reizen helpt jou graag om dit te bereiken!

In Latijns Amerika, Afrika en Azië kun je aan de slag in verschillende projecten. Afhankelijk van je opleiding kijken we samen met jou wat de plaatsingsmogelijkheden zijn! Voorbeelden van opleidingen zijn: gezondheidszorg, fysiotherapie, sociale studies, onderwijs en toerisme.

Meer informatie over ons stagemogelijkheden vind je hier op onze website.

**Reizen
**Natuurlijk reis je niet helemaal naar de andere kant van de wereld zonder wat te zien! Naast het vrijwilligerswerk en je stage kunnen wij je ook helpen met tours, trekkingen en rondreizen.

Daarnaast hebben wij ook leuke 3- of 4-weekse: “Korte vrijwilligersreizen” reizen waarbij je vrijwilligerswerk combineert met verschillende excursies. Een leuke combinatie waarbij je zowel de hoogtepunten van het land als het dagelijkse leven en de lokale cultuur leert kennen!

Tevens hebben wij ook verschillende jongerenreizen, familiereizen, lustrumreizen en groepsreizen! Een overzicht van al onze reizen vind je onder ons nieuwe label “Anders Reizen”.

En vind je het moeilijk om een keuze te maken uit de verschillende landen? Kies dan uit onze combinatiepakketten!

**Waarom Het Andere Reizen? **
Het Andere Reizen promoot duurzaam en verantwoord reizen, dat wil zeggen eerlijk toerisme waarbij er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van lokale expertise. Respect voor de lokale cultuur, gewoonten en gebruiken staan bij ons voorop.

Wij stimuleren nieuwe ontmoetingen, ervaringen en ontdekkingen voor al onze deelnemers. Dit alles zorgt voor een unieke belevenis! Als iedereen een handje meehelpt op wat voor manier dan ook, dan zullen er nieuwe werelden opengaan!

Onze programma’s zijn flexibel en worden geheel op maat afgestemd op jouw wensen.

Kennis maken met ons team? Wij organiseren regelmatig informatiedagen waarbij we persoonlijke gesprekken plannen. Houd onze website in de gaten voor de volgende informatiedag!

Website: www.hetanderereizen.nl

Volg ons ook op Facebook en Twitter!