Profiel: Doingoood Experience - vrijwilligerswerk & stages in Afrika

Profiel: Doingoood Experience - vrijwilligerswerk & stages in Afrika
**
Over ons
Doingoood Experience biedt vrijwilligerswerk en stages aan in Malawi, Oeganda en Kenia. Wij werken samen met lokale projectpartners die hun eigen NGO of CBO runnen. Als vrijwilliger of stagiair ben je een aanvulling op hun project, geen vervanging van personeel. Onze passie en liefde voor het Afrikaanse continent delen we graag met anderen zodat we op een verantwoorde manier een bijdrage kunnen leveren aan deze projecten. Wij begeleiden jou van begin tot eind en hebben Nederlandstalige begeleiding in alle drie de landen.
Iedereen tussen de 18 en 80 jaar die zich voor minimaal 4 weken wil inzetten is welkom!

Onze projecten:
Wij ondersteunen projecten die zich richten op onder andere Gezondheidszorg, Educatie, Special Needs, Sport, Wildlife en Marketing en Communicatie. Wij kijken samen met jou welk project het beste bij je past.

Meer informatie:
Op de website van Doingoood Experience vind je alle informatie omtrent de diverse projecten, je accommodatie, je voorbereiding en de kosten.
Tevens kun je bij vragen of interesse contact met ons opnemen via contact@doingoood.nl

Hallo Allemaal,
Ik ben van Stichting Muses en wij organiseren een Schrijfdag. Dit houd in dat alle vrijwilligers die in het buitenland vrijwilligerswerk hebben gedaan uitgenodigd zijn om hun verhaal op papier te zetten. Ons motto is dan ook: De impact van vrijwilligers wereldwijd te vergroten.

Heb jij vrijwilligerswerk gedaan en lijkt het jou leuk dit te delen. Meld je aan voor 2 juli voor de schrijfdag van 4 Juli van Stichting Muses via onze facebookPagina: Muses Schrijfdag of stuur een mail naar destiny@muses.nl

Wij zijn benieuwd naar jou verhaal!

Groetjes,

Destiny van Stichting Muses