Party Promotors gezocht!

**Ben je gemotiveerd om geld te verdienen, heb je een goede uitstraling en heb je overtuigingskracht? **

Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Voor aankomend zomerseizoen zijn wij op zoek naar Party- Promoters (m/v) om
ons verkoopteam in Bulgarije compleet te maken. Bulgarije is de meest populaire vakantiebestemming aan de Zwarte Zee. Feestgangers van de gehele wereld vinden hun weg hierheen en zijn onder de indruk van de voordelen van Golden Sands en Sunny Beach.

Wij zoeken voor de periode eind juni, juli en augustus party promotors die zowel zelfstandig als in teamverband kunnen presteren. Je houdt zelf van feesten en je bent tussen de 18 en 30 jaar. Je hebt een vlotte babbel en je beschikt over zelfvertrouwen.

Jouw werk als party promoter voor Summer-Events-Europe is het verkopen van onze feesten en bootfeesten, alsmede een variatie aan evenementen bij onze partner clubs. Het gaat niet alleen om het ‘’uitdelen van flyers“, maar ook om de directe verkoop van individuele kaarten. Je moet succesvol zijn in het houden van een verkoop-gesprekken, 5 tot 6 dagen per week, op het strand en in het uitgaansgedeelte van de stad.

Wij bieden zeer aantrekkelijke verdiensten, een dagelijkse uitbetaling en accommodatie is geregeld!

Kijk eerst op onze internetsite http://www.summer-events-europe.com/ voor alle details en vul het aanmeldingsformulier in bij arbeidsplaatsen stuur tevens een email naar [EMAIL=“kdrteh24@hotmail.com”]kdrteh24@hotmail.com of bel persoonlijk voor meer informatie op het nummer:0611072580.