Partners van Wereldwijzer Studie en Stage in het buitenland

Abroad Internships

Abroad Internships is een organisatie die bemiddelt tussen jou als student en de ideale stageplaats of afstudeeropdracht in het buitenland.

Tijdens het hele proces helpt Abroad Internships met het realiseren van je stage met daarnaast ook de hulp die je nodig hebt bij het vinden van huisvesting, het aanvragen van je visum, je nodige travel verzekeringen en je ticket. Op deze manier maakt Abroad Internships het eenvoudig en veilig om een stage te lopen in een onbekend land

www.abroad-internships.com

AIESEC

AIESEC is een organisatie die academische studenten helpt bij het vinden van een stage in het buitenland. Er zijn verschillende soorten stages, waaronder managementstages en ontwikkelingsstages. AIESEC heeft een stagebestand van ruim 9000 stages in 107 landen.

www.aiesec.nl

KILROY

KILROY education is een nederlandse organisatie die al jarenlang samenwerkt met een groot aantal buitenlandse hoger onderwijsinstellingen.

Wil je meer doen dan een uitwisseling met een buitenlandse universiteit en echt gaan voor je Bachelor, Master of een Study Abroad? KILROY helpt je op weg!

www.kilroyeducation.nl

Search Jobs Abroad

Search Jobs Abroad heeft diverse mogelijkheden voor personen die binnen een internationaal bedrijf of in het buitenland willen werken (fulltime/part-time, stage en vakantiewerk). Wil jij een stage in het buitenland vervullen? *Search Jobs Abroad *zoekt een geschikte stage voor jou in het buitenland!

www.buitenland-werken.nl

Stagehuis

Stagehuis Down Under is dé specialist voor (afstudeer)stages in Australië en Nieuw-Zeeland. Het enthousiaste team van Stagehuis helpt jongeren niet alleen aan een passende stageplek, maar begeleidt ook bij de aanvraag van visa, verzekeringen en voordelige vliegtickets. Daarnaast biedt Stagehuis goede huisvesting en kwalitatieve taalcursussen aan.

www.stagehuis.nl

.

1 like

Sterrenstages is een online stagebank welke stageplekken aanbiedt binnen de horeca, het toerisme, evenementen en facilitair. Binnen- en buitenland.
Registratie is geheel vrijblijvend en natuurlijk gratis. diverse stages worden direct aangeboden door werkgevers. Je dient je motivatie dus goed neer te zetten.
Daarbuiten biedt sterrenstages hun zoekservice aan: Specific Search By Sterrenstages. Op basis van jouw wensen en opleiding start Sterrenstages haar verkregen zoekopdracht. Voor meer informatie verwijzen zij jou graag naar http://www.sterrenstages.nl/pages/specific-search-by-sterrenstages/

www.sterrenstages.nl
info@sterrenstages.nl
023-7112451
06-51429965

1 like