Op stage in Kaapstad in mei? Ga naar AfrikaBurn, registreer je nu!

AfrikaBurn is een kleinere versie van het Amerikaanse BurningMan festival in Nevada. In de woestijn in het Tankwa Karoo National Park in Zuid-Afrika wordt elk jaar begin mei een 6-daags surrealistisch kunst en muziek festival georganiseerd. Dansen in de meest uitgelaten outfits tot de zon onder gaat, onder de Afrikaanse sterrenhemel zoals nooit te tevoren! De meest bijzondere voertuigen en kunstwerken worden aan het eind van het festival in brand gestoken. Het festival is geïsoleerd van alles en dus volledig back to basic. Alles draait om beleving, delen en ervaring. In één woord: geweldig! Ben jij enthousiast en wil jij graag naar AfrikaBurn in Zuid-Afrika?

Belangrijke AfricaBurn data!

  • Registreer je vanaf 23 oktober 2013 als Burner Bio.
  • Vanaf 18 december 2013 12:00 uur lokale tijd in Zuid-Afrika t/m 30 januari 2014 begint de (direct distribution) ticket sale.
  • De (general) ticket sale start op zondag 2 februari 2014 om 12:00 uur lokale tijd in Zuid-Afrika: wees er snel bij!
  • Het festival vindt plaats van 28 april tot en met 4 mei 2014 in het Tankwa Karoo National Park in de woestijn bij Kaapstad.

Voor meer info over AfrikaBurn check: http://www.african-backpackers.com/c...nts/afrikaburn. African Backpackers kan je helpen bij je AfrikaBurn-voorbereidingen.