Op huizenjacht in Luxor

Hallo iedereen,
wij hebben al een paar maal Egypte bezocht en vooral de Nijlvallei en in het bijzonder Luxor heeft ons hart gestolen. Wij zijn nu ernstig aan het overwegen om daar uit te kijken naar een stekje om een aantal redenen.
Het klimaat, zonzekerheid in de winter; je hoeft niet te ver te vliegen; de vele mogelijkheden en bezienswaardigheden in het land en de betaalbaarheid van het onroerend goed. Wij hebben al een aantal projecten aan de Rode Zee gevonden maar Luxor en omgeving is minder evident. Kan iemand ons helpen in onze zoektocht, of heeft iemand contacten in de regio om ons verder te helpen?
Alvast heel erg dank! Rita

hallo Rita

Zijn jullie enkel op zoek naar een woonst of willen jullie hier ook iets opstarten ? Wil je meer weten , neem dan gerust contact met ons.

http://www.bloggen.be/eg_lawyer/

Hallo,
dank U voor de snelle reactie. Wij zijn enkel op zoek naar een nieuw appartement( liefst met 2 slaapkamers en terras), liefst aan de oevers van de Nijl en indien mogelijk met zwembad. Het is de bedoeling het koude Belgiƫ in de winter te ontvluchten. We hebben begin januari Cairo bezocht en de Nijlcruise gedaan en we waren aangenaam verrast door de warme temperaturen.
Kan U ons meer vertellen over de mogelijkheden en de prijzen in luxoraub? Alvast bedankt.
Rita en Etienne

Beste Rita en Etienne

We hebben wat je zoekt, voor verdere info kan je contact met ons opnemen . Email zend ik met een mailtje.

gamela