Ons paradijs in de Provence tot minimaal maart 2014

We zoeken iemand (liefst een stel, (want la Blache is groot en afgelegen) die ons wil helpen onze geliefde stilte-plek in de Provence te beheren tijdens onze afwezigheid: “la Blache”, onze oude afgelegen hoeve, op 5ha en 800 m hoogte gelegen op de hoogvlakte plateau de Valensole, in een weids decor van bergen en lavendelvelden in de Alpes-de-Haute-Provence. La Blache heeft iets van een gehucht. s’Zomers zijn onze 6 gites bezet door vakantiegangers, buiten het seizoen gebruiken we de faciliteiten ook voor trainingen en retraites.

Wij, Frank Berends en Sylvia van Leeuwen, wonen en werken er sinds 2006. Door omstandigheden kunnen we vanaf november 2013 tot minimaal maart 2014 niet op la Blache zijn. Daarom zoeken wij iemand, liefst een stel die op wil passen tot minimaal maart 2014, en misschien wel voor een nog veel langere periode om samen met ons de tent te beheren.
Het gaat om aanwezigheid en bijspringen in het beheer en reparaties, in ruil voor verblijf in één van onze appartementen. Het gaat om beperkte werkzaamheden, maar in overleg is het wel mogelijk tegen vergoeding mee te werken in het onderhoud en de klussen die er altijd legio zijn.

Graag horen we of dit u zou kunnen interesseren.
U kunt ons bereiken op dit emailadres, of op mijn nederlandse mobiele nummer 0642157696.
Voor informatie over onze plek en ons werk:
www.lablache@wanadoo.fr

hartelijke groet,

Frank Berends

Beste Frank Berends,

Bent u nog altijd op zoek naar een echtpaar voor uw retraite in de Provence?

Met vriendelijke groet,

Daniel Busscher

Via Wereldwijzer app

Ja, we zijn weer op zoek, met urgentie, onze huidige gerants vertrekken deze zomer. Je kunt me voor verdere informatie bereiken op la.blache@wanadoo.fr, +31642157696.